NY KOLLEKTION UDSMYKKET MED KRYSTALLER FRA SWAROVSKI®

Vi er stolte af at introducere vores nye kollektion udsmykket med krystaller fra Swarovski®.

At vælge Swarovski-krystaller til
vores enestående samarbejde med verdensmesteren, Lottie Fry, var oplagt for at kunne understrege hendes naturlige elegance.

Krystaldetaljerne er lavet til at få dig til at stråle som en professionel, hvilket giver dig et luksuriøst og elegant look i arenaen. Uanset om du har de nye ridebukser, stævnejakke eller
t-shirt på, vil du stråle som Lottie Fry.

1 af 2
 • Om Swarovski®

  Swarovski har været premium-mærket for krystaludsmykninger siden 1895. De er anerkendt for deres innovative tankegang og for sit samarbejde med designere og mærker i verdensklasse fra mode-, smykke-, tilbehørs-, interiør- og belysningsindustrien.*

  Krystaller fra Swarovski, der fås i utallige farver, effekter, former og størrelser, tilbyder designere en uovertruffen palet af inspiration, med passion for detaljer og højpræcisionsskæring. Disse dyrebare materialer giver en raffineret glamour til alt, hvad de pynter på og er produceret i henhold til den banebrydende blyfri* Advanced Crystal-standard.* Krystalglas og alle andre materialer, der indeholder 0,009 % bly eller mindre.

  'Crystals from Swarovski'-seglet, der inkorporerer et sofistikeret sporingssystem med et unikt identifikationsnummer for at forstærke ægtheden, gør det muligt for kunderne at skelne mellem produkter, der er udsmykket med ægte Swarovski-krystaller.

  Swarovski er en familieejet virksomhed i mere end 120 år med værdier rodfæstet i integritet og ekspertise, og Swarovski er kendt lige så meget for sin etik som for sin kunstneriske og innovative flair.

  Grundlægger, Daniel Swarovski, mente, at forretning ikke kun skulle have sine ansattes velvære i centrum, men også miljøet og samfundet som helhed. Hans vision inspirerer stadig Swarovski® i dag. For en global virksomhed i moderne tid betyder dette at spille en dybere rolle i samfundet og sikre, at Swarovski® handler ansvarligt og målrettet.

  Swarovski® er et registreret varemærke tilhørende Swarovski AG.