SUMMER UPDATE 2024

Denne kollektion er fuld af spændende nyheder og designet med omtanke. Hvert materiale og hver detalje er valgt for at skabe den langtidsholdbare kvalitet, du kender og elsker fra Kingsland. Den største nyhed denne sæson er vores nye ridebukser med Tanatex® Insect Proof-teknologi, der beskytter ryttere mod flåter, fluer og myg. Vi er også stolte af at præsentere vores nye styles udsmykket med krystaller fra Swarovski®.

 • Stævne Bodystocking

  Designet som en bodystocking for at sikre en sømløs pasform. Denne stævnebody er udsmykket med krystaller fra Swarovski®, der tilføjer lidt ekstra til kraven.

  Se her 
 • KLJolina T-shirt

  Denne t-shirt er elegant udsmykket med krystaller fra Swarovski®. Den er lavet af 100% bomuld, der giver en blød følelse og en behagelig, løs pasform.

  Se her 
 • KLKerry Ridebukser

  Ridebukser med Tanatex® Insect Proof-teknologi, der beskytter dig mod myg og flåter. Bukserne er udsmykket med krystaller fra Swarovski®.

  Se her 
1 af 3

LIVET UDEN FOR RIDEBANEN

Vores nye kollektion omfavner ridning som en livsstil.

Ridesporten er mere end bare at sidde i sadlen. Det er en livsstil fuld af fællesskab, dyr og natur året rundt. Dette er filosofien bag vores Summer Update-kollektion.

UDSMYKKET MED KRYSTALLER FRA SWAROVSKI®

Vi er stolte af at introducere vores nye kollektion udsmykket med krystaller fra Swarovski®. At vælge Swarovski-krystaller til vores enestående samarbejde med verdensmesteren, Lottie Fry, var oplagt for at kunne understrege hendes naturlige elegance.

Krystaldetaljerne er lavet til at få dig til at stråle som en professionel, hvilket giver dig et luksuriøst og elegant look i arenaen. Uanset om du har de nye ridebukser, stævnejakke eller t-shirt på, vil du stråle som Lottie Fry.

TANATEX® INSECT PROOF TEKNOLOGI

Denne sæson løfter vi niveauet for vores ridebukser med Tanatex® Insect Proof-teknologi, der beskytter ryttere mod flåter, fluer og myg. At bruge dette moderne tekniske stof med anti-myg-behandling er en kombination, der aldrig er set før i ridebranchen.

De nye ridebukser er lavet i en let sommertekstilversion og er åndbare med laserudskæringer. Som noget helt nyt har ridebukserne også tapede sømme. Vi introducerer stolt KLKOA til mænd og KLKERRY til kvinder.