Vigtigheden af at passe godt på dine produkter

Hos Kingsland går vi meget op i at producere kvalitetsprodukter, der holder. Men vi ved, at produkternes holdbarhed også afhænger af, hvordan de bliver behandlet. At undgå at vaske dem for ofte samt at følge instrukserne på etiketten vil øge dine produkters levetid markant og sørge for, at de er i god stand og kan følge dig længe endnu.

Hvordan du finder vaskeanvisningerne og hvad de betyder

Hos Kingsland er vi dedikerede til at gøre vores bedste helt ned til den mindste detalje. Derfor finder du plejesymboler på etiketterne på alle vores produkter. Disse symboler er selvforklarende og lette at forstå, og de giver dig al den information du skal bruge for at tage dig godt af dine Kingsland produkter.

For mere information om symbolerne og deres betydning, følg linket til CleverCares hjemmeside og deres symbolindeks.

Generelle råd

Vask

  • Vask produkterne på vrangen ved højst 30°C
  • Brug gerne et skånsomt vaskeprogram
  • Anvend ikke skyllemiddel
  • Brug allergivenlige produkter til dine produkter til hesten
  • Undgå at vaske for ofte - de fleste produkter har ikke brug for at blive vasket hver gang. Ofte kan det hjælpe blot at hænge dem ud i frisk luft.

Tørring

Dunjakker:
Kom i tørretumbleren ved lav varme sammen med tennisbolde eller lignende for at give fyldet dets volumen tilbage.

Andre produkter:
Undgå at bruge en tørretumbler til dit Kingsland-tøj og andet rideudstyr. Lad det i stedet lufttørre. Hvis du tørrer i det solen, så vend det på vrangen for at forhindre farveblegning.

Strygning

Vandtætte og vandafvisende produkter:
Må ikke stryges, da det vil beskadige stoffets vandafvisende egenskaber.

Andre produkter:
Undgå at stryge dine tekniske beklædningsgenstande og sportstøj. Hæng i stedet dine varer på en bøjle eller læg dem fladt i deres oprindelige form, når du tørrer dem, for at bevare/genvinde formen.

Hvad med miljøet?

At tage vare på dit ridetøj og -udstyr handler ikke kun om at have produkter, der holder. Det handler også om at være miljøbevidst. En længere levetid for dit udstyr betyder mindre spild, og færre vaske hjælper med at spare vand og energi. At undgå tørretumbleren er også bedre for dit tøj og planeten, da det er en opslidende og energikrævende proces. Derudover er det vigtigt at tænke over dit valg af vaskemiddel og anvende miljø- og dyrevenlige produkter for at respektere den natur, du elsker at tilbringe tid i.