FORÅR I LUFTEN: UDFORSK VORES NYE KOLLEKTION

Pre Summer 2024-kollektionen afspejler overgangen mellem sæsonerne og præsenterer et elegant design med en høj grad af funktionalitet. Farvepaletten fortæller en historie om skiftet fra dæmpede grå toner til eventyrlige, sporty koralfarver. Der lægges vægt på omhyggeligt testede tekniske materialer og iøjnefaldende detaljer, alt sammen udtrykt i en simpel nordisk stil.

  • TIL KVINDER

    Oplev jakker, træningstrøjer, sweatshirts og mere der sørger for et elegant look og samtidig holder dig komfortabel i sæsonens skiftende vejr.

    Se alt til kvinder 
  • TIL MÆND

    Kollektionen indeholder en række produkter til mænd som sweatshirts, tekniske poloer og mere, der holder dig stilig og komfortabel.

    Se alt til mænd 
1 af 2

Den alsidige KLginny-jakke

KLGinny Dame Isoleret Sweat Jakke er en fusion af teknisk innovation og elegant sporty stil. Jakken har let polstrede frontpaneler i vævet stof og en blød hætte, der giver varme, mens en børstet inderside sikrer komfort. Jakkens længde og pasform gør den til et godt valg til ridning og kølige morgener i stalden. Slidstærke materialer sikrer, at du kan bruge den i årevis.

Designet omfatter praktiske elementer som en spirallynlås med auto-lock og lynlåslommer på forsiden. Kingslands logo er broderet på hætten, ryggen og venstre bryst, og logobåndet er synligt på skuldre og manchetter.

KØB NU