VORES NYE JUBILÆUMSJAKKE ER ET ÆGTE KINGSLAND-IKON  

 ÅRET 2024 MARKERER 25-ÅRS JUBILÆET FOR KINGSLAND, DER I 1999 REVOLUTIONEREDE RIDESPORTEN MED DEDIKATION TIL GODT DESIGN OG FOKUS PÅ UOVERTRUFFEN KVALITET. I 25 ÅR HAR KINGLAND SKABT STILFULDE OG FUNKTIONELLE KLASSIKERE – OG BOMBERJAKKEN ER BLOT ÉN AF DEM.  

DESIGN, DER HOLDER 

 VI FEJRER VORES 25-ÅRS JUBILÆUM MED EN SPECIALUDGAVE AF VORES KLASSISKE BOMBERJAKKE I ET TIDLØST OG MODERNE DESIGN, DER HOLDER I MANGE ÅR.  

ÆGTE KVALITET OG GODT DESIGN GÅR ALDRIG AF MODE 

 I 25 ÅR HAR KINGSLAND SKABT TIDLØST OG HOLDBART DESIGN, DER ER BLEVET EN NATURLIG DEL AF HVERDAGEN – BÅDE PÅ TRAVLE DAGE OG PÅ DE HELT SÆRLIGE DAGE, HVOR VI SKABER MINDER FOR LIVET. 

KØB DIN JUBILÆUMSJAKKE NU  

“I WANTED TO CREATE USEFUL PRODUCTS FOR RIDERS. MANY IDEAS WERE RISKY, BUT MY TEAM AND I BELIEVED IN THEM.”


LIN KINGSRØD KINGSLAND FOUNDER

1999-2024

I 1999 OPDAGEDE LIN KINGSRØD ET HUL I MARKEDET: BRANDS INDEN FOR RIDETØJ OG -UDSTYR VAR PRIMÆRT FOKUSEREDE PÅ BEHOV UNDER KONKURRENCER OG OVERSÅ RYTTERNES BEHOV, NÅR DE VAR I STALDEN, TRÆNEDE, RESTITUEREDE ELLER BARE NØD ØJEBLIKKE MED DERES HESTE I NATUREN. FOR AT IMØDEKOMME DISSE BEHOV DESIGNEDE LIN EN KLASSISK BOMBERJAKKE, DER KAN BRUGES HELE ÅRET RUNDT. 

  

MED ET STORT BRODERI PÅ ET ÆRME OG ET LOGOPATCH PÅ BRYSTET LAGDE LIN KINGSRØD EN PRODUKTIONSORDRE PÅ 600 BOMBERJAKKER. RESPONSEN VAR OVERVÆLDENDE, OG DET FØRSTE PARTI BLEV HURTIGT UDSOLGT PÅ LOKALE SHOWS. 

 

I LØBET AF DE FØRSTE TO ÅR SOLGTE LIN 40.000 BOMBERJAKKER FRA SIN KÆLDER MED HJÆLP FRA EN VEN.  

EN SUCCES VAR SKABT – OG KINGSLAND VAR FOR ALVOR FUNDERET.  

LOTTIE FRY
KINGSLAND AMBASSADØR