En, to, tre perfekte lag

Lag-på-lag er en simpel men effektiv teknik som de fleste ryttere bruger til at sørge for de kan ride i alt slags vejr. Det er ikke bare et spørgsmål om at holde sig varm og tør, men også om at kunne holde fokus på sin træning og performance. Vi har samlet et hurtigt overblik til dig her:

 • Base Layer

  Bedst når det er blødt, åndbart, og svedtransporterende så man ikke ender med at være helt svedig – heldigvis præcis det vores t-shirts og bluser er lavet til.

  Se her 
 • Mid Layer

  Let og varm er den essentielle kombo til at holde temperaturen, og vi har selvfølgelig styles som KLhindy klar til at klæ’ dig på.

  Se her 
 • Outer Layer

  Alt efter vin dog vejr kan behovet variere for det sidste lag, men her i marts anbefaler vi en jakke med god isolering og godt snit til fuld bevægelighed. Vores KLheather og KLholley jakker er gode eksempler på dette og er også designet til at give dig en pæn silhuette. 

  Se her 
1 af 3

Kingsland regntøj

Lad ikke regnen ødelægge din ridetur! Se vores kollektion af regntøj her. Uanset om der kommer en uventet byge under rideturen, eller om du vasker din hest - Kingsland regntøj holder dig tør!

KØB NU